Welkom bij Koopikonline.nl

Over ons

Audio Video van Gils is een winkel met een ruim assortiment consumenten elektronica, opgesteld in de showroom aan de Groenstraat 7a te Prinsenbeek. Onderscheidend is dat wij naast de verkoop ook over een service-dienst beschikken die de gekozen apparatuur kan installeren en eventueel monteren.

Op deze website kunt u alle informatie over onze winkel vinden die u nodig heeft om bij ons op een gemakkelijke en prettige wijze uw aankopen te kunnen doen. Mocht u toch nog vragen hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Wij hopen u snel eens te zien in onze winkel of u te mogen verwelkomen in één van onze online winkels. In onze webwinkels Vangilsweb.nl en Koopikonline.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor al uw aankopen op het gebied van consumenten elektronica. Wij hebben artikelen in diverse productcategorieën.

Geschiedenis

De traditionele winkel bestaat al sinds 1960. In deze winkel aan de Groenstraat 7a te Prinsenbeek zijn een deel van de artikelen opgesteld.
In Breda, Prinsenbeek en omgeving staan wij bekend als een zaak waar nog service verleend wordt door het houden van een eigen service en reparatiedienst.

Vanuit de traditionele winkel zijn onze internet winkels ontstaan. Onze webshop bij de winkel: Vangilsweb.nl en onze prijsvechters webshop: Koopikonline.nl.

Het team

Het winkelteam van Audio Video van Gils bestaat uit vakkundig personeel waarbij u altijd terecht kunt voor advies en serviceverlening vóór, tijdens en na uw aankoop. Ons team bestaat op dit moment uit tien medewerkers. Naast de adviseerde- en verkooptaken zijn de meeste onder ons bezig met ondersteunende taken. Deze dienstverlening bestaat uit het bezorgen en aansluiten van artikelen, het uitvoeren van reparaties en het uitzoeken van specifieke bestellingen van accessoires en onderdelen.

Onze klantenkring in de regio Prinsenbeek-Breda, Etten-leur en Zevenbergen waarderen deze dienstverlening. Wij zullen zorg dragen dat wij deze hoge service graad kunnen blijven uitvoeren. Ook onze webwinkels dragen bij aan een verhoogde servicegraad. Zelfs stofzakken, kabels en inktcartrigdes kunt u vinden op onze site. Na het plaatsen van een bestelling, zullen wij zorgen dat deze klaar liggen in onze winkel. Zeker een gemak bij specifieke accessoires en artikelen.

Laagste prijsgarantie

Prijzen in de winkels kunnen helaas niet zo snel wijzigen als onze internetprijzen op onze on-line winkel. Onze prijzen van de 10.000 artikelen vermeld in de on-line winkel zijn gekoppeld aan onze leveranciers. Dat kan voor u een lagere prijs opleveren als de leveranciers een prijsdaling hebben uitgevoerd. Maar in sommige gevallen (bijvoorbeeld als een actieperiode eindigt) kan dit een hogere prijs zijn. Daarom hanteren ook wij een laagste prijsgarantie!

Wij hanteren deze prijsgarantie op alle artikelen die fysiek aanwezig zijn in onze winkel aan de Groenstraat 7a. Voor de overige artikelen zullen wij onze leverancier benaderen voor de voorraad en prijssituatie. Als de leverancier bijvoorbeeld geen voorraad heeft zullen wij een goed/beter alternatief voorstellen. Deze prijsgarantie is gebaseerd op afhaalprijzen, omdat deze vergelijkbaar zijn met onze collega’s. Onze optionele servicedienst stopt wanneer u tevreden bent (montage, levering zolder, aansluiten op een trekschakelaar, muurbeugels en kabelgoten plaatsen etc.) Onze winkelprijzen zijn gebaseerd op levering aan huis, installeren en uitleg zonder extra kosten. Op sommige artikelen zit zelfs een extra winkelgarantie (aangegeven in onze winkel).

Bekijk en vergelijk onze artikelen op onze site met onze con-collega’s Mediamarkt, BCC, It’s en Mikro Electro in Breda en omgeving en concludeer dat wij als winkel in Prinsenbeek niet duurder zijn. Indien dit wel zo is: bel ons of kom bij ons langs. Wij hanteren graag de laagste prijsgarantie!

Garantie en coulance

Alle producten die Audio Video van Gils aanbiedt zijn geproduceerd voor de Nederlandse markt en vallen daarom onder de fabrieksgarantie.
De garantieperiode is minimaal 1 jaar en bij bepaalde productgroepen of merken zelfs 2 of 3 jaar.
Binnen de garantie zullen wij uw aanspreekpunt zijn en de afhandeling van de garantie op ons nemen of in overleg begeleiden. Na de garantieperiode kunt u altijd beroepen op onze reparatiedienst in Prinsenbeek. Ook hier kunnen wij de eerste 5 jaar een actieve rol spelen bij eventuele coulance regelingen tussen u en de leverancier. Een andere optie is een verlengde periode te verzekeren.

Uw recht zijn onze voorwaarden

Wij houden ons aan de opgestelde gedragregels, rechten en belangen die opgesteld zijn door consumentenorganisaties, uitgebrachte wetten en Europese richtlijnen. Recht van een afkoelingsperiode van 8 dagen, geen annuleringskosten en het opzetten van serieuze correspondentie met de leverancier bij eventuele ontevredenheid van het aangeschafte product.

Deskundig advies

Onze klantenservice wordt bemand door vakkundig personeel dat u graag van dienst is voorafgaande, tijdens en na uw aankoop. Voorafgaande aan uw aankoop adviseren wij u graag over uw aankoop. U kunt met al uw vragen terecht bij ons. Vanaf het moment van uw aankoop doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk uw bestelling te leveren. Na uw aankoop staan wij uiteraard nog steeds voor u klaar bij vragen of de afwikkeling van een eventuele reparatie. Ook professionele installatie van een groot deel van ons assortiment kan door ons uitgevoed worden tegen een extra vergoeding.

Uitgebreid en veelzijdig assortiment

Audio Video van Gils staat garant voor een zeer uitgebreid assortiment aan producten die u online kunt bestellen. Van het grote aantal de vele merken die wij vertegenwoordigen leveren wij het volledige aanbod (consumenten-) producten. Mocht u onverhoopt een gewenst product niet op onze website kunnen terugvinden, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Service op maat

Audio Video van Gils draagt zorg voor oplossingen op maat en daarmee onderscheidt Audio Video van Gils zich van vele andere (internet)winkels. Bij Audio Video van Gils staat de wens van haar klanten centraal en wordt voor ieder afzonderlijk vraagstuk een unieke oplossing bedacht.

Want een tevreden klant, dat is wat voor Audio Video van Gils telt!