Bel ons op 076 - 760 28 41
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Printers & scanners


Een simpele printer voor de werkstukken van je kinderen, een semi-professionele all-in-one, een flatbed scanner om je printer mee uit te breiden, of een echte professionele multifunctional. Koopikonline.nl kan het je allemaal aanbieden.


Ons assortiment in Printers & scanners

Inkjetprinters

Een inkjetprinter is een printer die print door miniscule inktdruppeltjes op het papier te schieten. Voor thuisgebruik is dit het meeste gebruikt Ze zijn wat langzamer dan laserprinters maar zijn vaak wel beter in kleurweergave.

Laserprinters

Een laserprinter projecteerd door middel van licht een beeld op een draaiende koker en gebruikt toner om het op het papier te zetten. Deze zijn iets duurder bij aanschaf maar zijn op langere termijn vaak goedkoper. Ze zijn over het algemeen sneller dan inkjetprinters en printen haarscherpe tekst, maar hebben vaak moeite met kleur, dus voor bijvoorbeeld foto's zijn laserprinters niet bij uitstek geschikt.

Labelprinter

Met een labelprinter kan je gemakkelijk labels printen voor allerlei dingen.

3D-printers

Tegenwoordig worden deze printers steeds vaker gebruikt. Met deze printer kan je allerlei 3D objecten printen. 3D-printers zijn er in allerlei verschillende soorten waarbij ook de manier waarop geprint wordt verschilt.

Scanners

Met een scanner kun je bijvoorbeeld foto's inscannen en digitaal opslaan op je computer.

cartridges & toners

Als de inkt van je printer op is kan je bij Koopikonline.nl makkelijk nieuwe bestellen. Wij hebben een groot aanbod.

Fotoprinter

Met een fotoprinter kan je gemakkelijk en mooi je eigen foto's printen.

Tips bij het kopen van een printer:

  • Let op de inkt kosten
    Misschien denk je, "ik print niet veel, dus ik ben niet veel geld kwijt aan cartridges." Helaas is dat bij veel inkjetprinters niet het geval. Als je een afdruk maakt, gebruikt de printer de inkt om de printkop schoon te maken.
  • Netwerkprinter
    Steeds meer printers zijn aan te sluiten op een computernetwerk thuis. Dit kan met een ethernetkabel of draadloos wifi. Omdat de printer niet rechtstreeks met de computer verbonden hoeft te worden via een usb-kabel, kun je de netwerkprinter overal in huis neerzetten.
  • Probeer een kloon cartridge
    Met klooninkt kun je gemiddeld wel 70% besparen op je inktkosten.