Bel ons op 076 - 760 28 41
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

ABAB

 

 

"Met onze kennis en expertise bijdragen aan het succes van uw organisatie. Dat staat bij ABAB voorop. Helder advies en praktische ondersteuning die aansluit bij uw doelstellingen. 

Onze betrokken adviseurs kijken met gepaste afstand naar uw onderneming. Om kansen en risico’s te signaleren, maar ook om u af en toe een spiegel voor te houden. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen om uw onderneming sterker, wendbaarder en succesvoller te maken."

mr. J.P.M. (John) Verhagen - Voorzitter hoofddirectie
drs. J.V. (Hans) Scholten RA -  Lid hoofddirectie
(op de foto respectievelijk rechts en links)

Alert

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Onze adviseurs zijn uw persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Zij kijken met u vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. En leveren met op maat gesneden advies en ondersteuning een bijdrage aan het succes van uw onderneming. 

Allround

Wij ontzorgen onze klanten met samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidie-advisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvisering.

Uw strategische sparringpartner

Naast de reguliere dienstverlening onderscheidt ABAB Accountants en Adviseurs zich door het unieke concept relatiemanagement.
De relatiemanager is een persoonlijke sparringpartner voor klanten met een brede adviesbehoefte. Als trusted advisor gaat hij regelmatig met u om tafel om te sparren over de stand van zaken en ontwikkelingen. De sparringuren zijn voor onze rekening en daarmee voor u geheel kosteloos.

De relatiemanager signaleert proactief kansen en bedreigingen en is een gesprekspartner met een brede blik. Hij kent u en uw onderneming en is veelal uw eerste aanspreekpunt bij voorkomende vraagstukken. Bij specifieke ondernemingsaspecten waarop u meetbare resultaten wilt boeken, brengt uw relatiemanager u op het juiste moment met de juiste specialist in contact.

Altijd dichtbij

ABAB beschikt over meer dan 90 jaar ervaring en ruim 700 betrokken medewerkers, verspreid over 14 vestigingen. Een persoonlijke relatie en prettige samenwerking staat bij ons voorop. Dat betekent dat onze adviseur dichtbij u staat en ook kennis heeft van ontwikkelingen in uw regio. Wij komen graag naar u toe. Dan zijn we daar waar u onderneemt.

Internationaal

ABAB is onafhankelijk lid van PrimeGlobal. PrimeGlobal is samenwerkingsverbanden met ruim 300 onafhankelijke accountantsorganisaties in 90 landen. Dit stelt ons in staat u adequaat advies en ondersteuning te bieden bij grensoverschrijdend zakendoen waar ook ter wereld en daarbij de locale wet- en regelgeving in acht te nemen. Daarnaast is ABAB lid van IFA (International Fiscal Association) and Fenedex (Netherlands export network).

Referenties

Benieuwd waarom onze klanten voor ons gekozen hebben? Ze vertellen het zelf in onze referentieverhalen.

Er zijn geen producten gevonden die aan deze selectie voldoen

Staat het artikel dat je zoekt er niet tussen? Wij gaan graag voor je op zoek bij onze leveranciers. Bel ons op: 076 - 760 28 41 of mail ons.