Bel ons op 076 - 760 28 41
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Eetcafé-Herberg de Swaen

 

 

In Herberg de Swaen wordt u ontvangen in Ierse stijl. Dat betekent gemoedelijk en sfeervol, met gevoel voor mystiek en folklore. ‘Iers’ kenmerkt zich ook door rust, tijd en aandacht voor de goede dingen des levens. En dat is helemaal de stijl van Herberg de Swaen. Aan de creativiteit van onze koks worden hoge eisen gesteld. Dat zij daarin slagen bewijzen onze gasten, die De Swaen hebben verkozen tot Topper van de Regio in de restaurantgids Wining & Dining

In ons cafe kunt u terecht voor een aangeklede borrel. Ook hebben wij geregeld leuke feesten, live muziek en jaarlijks terugkomende evenementen. Zoals:
 
 -Carnaval
-Oranjefeesten
-Feestweek tussen kerst en oud en nieuw

Mocht u tijdens de borrel trek krijgen in een diner, dan kunt u terecht in ons restaurant voor een 3 of 4 gangen verrassingsmenu of a la carte met de daarbij behorende wijnen volgens de wijnkaart. Uiteraard gaan wij mee met de seizoenen, denkt u aan aspergetijd, mosselseizoen, wild seizoen en uiteraard kerst. Dit wordt bereid door onze vaste keukenbrigade die uitsluitend werken met verse producten. Voor en na uw diner kunt u uiteraard terecht in ons café voor een aperitief of wederom een borrel. Voor onze uitgebreide kaart kunt u kijken bij het menu. 
 
 
Contact

 Markt 29
4841 AA
Prinsenbeek
076 5418805

 

 

Er zijn geen producten gevonden die aan deze selectie voldoen

Staat het artikel dat je zoekt er niet tussen? Wij gaan graag voor je op zoek bij onze leveranciers. Bel ons op: 076 - 760 28 41 of mail ons.