Bel ons op 076 - 760 28 41
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel


Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Audio Video van Gils BV ten aanzien van de website Koopikonline.nl u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-)links, zijn eigendom van Audio Video van Gils BV. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Audio Video van Gils BV. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Ondanks de constante zorg en aandacht die Audio Video van Gils BV aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Audio Video van Gils BV is op geen enkele wijze aansprakelijk voor kennelijke (type-)fouten in productbeschrijvingen, prijzen en technische specificaties. Voor de producten zijn wij afhankelijk van automatische aanlevering van foto's en specificaties door derden. Afbeeldingen dienen ter illustratie en producten kunnen in werkelijkheid enigszins afwijken van de afbeelding.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Audio Video van Gils BV behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper-)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Audio Video van Gils BV, welke geen eigendom zijn van Audio Video van Gils BV. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Audio Video van Gils BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites buiten het domein van Audio Video van Gils BV.