Bel ons op 076 - 760 28 41
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Klantenservice

Garantie en coulance

Alle producten die Audio Video van Gils aanbiedt vallen standaard onder de wettelijke garantie. De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld.

Daarnaast is de fabrieksgarantie minimaal 1 jaar en bij bepaalde productgroepen of merken zelfs 2 of 3 jaar. Binnen de garantie zullen wij uw aanspreekpunt zijn en de afhandeling van de garantie op ons nemen of in overleg begeleiden. Na de garantieperiode kunt u altijd beroepen op onze reparatiedienst in Prinsenbeek. Ook hier kunnen wij de eerste 5 jaar een actieve rol spelen bij eventuele coulance regelingen tussen u en de leverancier.

Klachten

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de opgestelde gedragsregels, rechten en belangen die opgesteld zijn door consumentenorganisaties, uitgebrachte wetten en Europese richtlijnen. Uw recht op een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen, recht op geen annuleringskosten en recht op het opzetten van serieuze correspondentie met de leverancier bij eventuele ontevredenheid van het aangeschafte product nemen wij niet lichtjes op en wij dragen zorg dat deze ook ten uitvoer komen.

Klachten over zowel producten als onze dienstverlening kunt u schriftelijk aan ons doorgeven via het contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op uw bericht. Mochten we samen (om wat voor reden dan ook) niet tot een oplossing kunnen komen, dan is het fijn om te weten dat u altijd terecht kunt bij de Geschillencommissie. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Deskundig advies

Onze klantenservice wordt bemand door vakkundig personeel dat u graag van dienst is voorafgaande, tijdens en na uw aankoop. Voorafgaande aan uw aankoop adviseren wij u graag over uw aankoop. U kunt met al uw vragen terecht bij ons. Vanaf het moment van uw aankoop doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk uw bestelling te leveren. Na uw aankoop staan wij uiteraard nog steeds voor u klaar bij vragen of de afwikkeling van een eventuele reparatie. Ook professionele installatie van een groot deel van ons assortiment kan door ons uitgevoed worden tegen een extra vergoeding.

Uitgebreid en veelzijdig assortiment

Audio Video van Gils staat garant voor een zeer uitgebreid assortiment aan producten die u online kunt bestellen. Van het grote aantal merken dat wij vertegenwoordigen leveren wij het volledige aanbod (consumenten-) producten. Mocht u onverhoopt een gewenst product niet op onze website kunnen terugvinden, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Beste prijs en laagste prijsgarantie

De prijzen die u hier ziet zijn rechtstreeks gekoppeld aan onze leverancier, wat er voor zorgt dat u ten alle tijde de beste en meest recente prijzen ziet. Ook de voorraad wordt continu up-to-date gehouden. Mocht het echter een keer voorkomen dat een door u gewenst product niet in voorraad is zullen wij u graag van een deskundig advies voorzien en een goed of misschien wel beter alternatief voorstellen.

Bekijk en vergelijk onze artikelen op onze site met onze con-collega’s Mediamarkt, BCC, It’s en Mikro Electro in Breda en omgeving en concludeer dat wij als winkel in Prinsenbeek niet duurder zijn. Indien dit wel zo is: bel ons of kom bij ons langs. Wij hanteren graag de laagste prijsgarantie!

Service op maat

Bij Audio Video Van Gils staat de klant en haar wens centraal en doen wij onze uiterste best om met een passende oplossing te komen voor elk afzonderlijk vraagstuk. Onze nadruk op persoonlijke aandacht en individuele service onderscheidt ons van vele andere (web)winkels: het belangrijkste vinden wij dat u met een oplossing voor uw probleem of een antwoord op uw vraag onze winkel weer uitloopt. Wij helpen u graag indien u twijfelt over een product of als u niet zeker weet welk soort of merk product het beste voor u is, en voor demonstraties van producten kunt u ook altijd bij ons terecht.

Want een tevreden klant, dat is wat bij Audio Video Van Gils telt!